EA Reng Projekt Ukrainas kasvatas käivet 45%

Projekteerimisettevõte OOO EA Reng Projekt käesoleva aasta esimese 7 kuu müügikäive kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 45%  enam kui 15 miljoni Eesti kroonini.

Aasta lõpuni prognoosib EA Reng Ukrainas kuni 100% käibe tõusu, teatas ettevõte. Samal ajal kui Eesti kiratsev ehitusturg ei võimalda projekteerijatel käibe kasvu, areneb EA Reng jõudsasti, sõnas EA Reng AS juhatuse esimees Jüri Rass.

Kahe aasta tagune julge otsus minna riskide hajutamiseks ülekuumenevalt  Eesti turult ka Ukrainasse on ennast igati õigustanud. Oleme teinud Ukrainas sellises suurusjärgus projekteerimistöid, mille mahud Eestis kunagi võimalikud ei oleks. Eeldada võib, et EA Rengi tütarfirma Ukrainas kasvab kolmandal tööaastal suuremaks kui emafirma Eestis.

Suurematest objektidest on EA Reng Projekt Ukrainas projekteerinud 100 000 m² kaubanduskeskuse Kiievis (pindalalt kaks korda suurem kui EA Rengi projekteeritud Ülemiste keskus) ja Aeroci poorbetoontoodete tehase Kiievist 70 km kaugusel.

Praegu on töös Eesti mõistes hiiglasliku, 115 000 m² (so ligikaudu 20 jalgpalliväljaku pindala), kaubandus-meelelahutuskeskuse kavandamine Zaporo~jesse ning hotelli- ja bürookompleks Kiievi Lennujaama lähistel. Allkirjastamisel on leping samades mastaapides kaubanduskeskuse projekteerimiseks Kagu-Ukrainas.

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×