EA Reng kontserni müügitulu oli mullu 85,5 miljonit krooni

Eesti juhtivaid arhitektuuri ja projekteerimisbüroosid EA Reng AS jätkab vaatamata sügavale majandussurutisele käivet ja eksporti suurendades, teatas ettevõte.

EA Reng kontserni eelmise aasta konsolideeritud müügitulu oli auditeeritud majandusaasta aruande põhjal 85,5 miljonit krooni. Sellest moodustas eksport 25,1 miljonit krooni. Emaettevõtte, EA Reng AS, vastavad näitajad olid 64,8 ja 13,3 miljonit krooni.

“Majanduslanguses käibe hoidmine on hea saavutus, meil õnnestus seda isegi pisut suurendada ja olla kasumi osas plusspoolel,” sõnas EA Reng AS juhatuse esimees Jüri Rass.

“Lauskoondamiste taustal jätkame praktiliselt samas koosseisus, kontsernis töötas keskmiselt 115 inimest, sellest emaettevõttes 61. 2009. aasta on samuti alanud hästi, oleme käibega eelmisest aastast ees,” märkis Rass.

Ühena esimestest kasutab EA Reng kaasaegset 3D BIM (Building Information Modeling) keskkonnas projekteerimist, mis on viimasel ajal Eestis palju kõlapinda leidnud.
vt ka http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=54906c60-cb9b-455b-ac80-15ba1620ac1b

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×