Rocca al Marele ehitatakse promenaadi

Stroomi ranna juures praegu lõppev rattatee saab endale pikenduse, mis lubab jalgrattureid mööda mereäärt sõita Stroomi rannast kuni Rocca al Mare koolini.

Promenaadi sel aastal ehitatav lõik kulgeb Stroomi ranna lõunapoolses otsas asuva parkla juurest piki mereäärse roostikuala piiri kuni ühinemiseni eelmisel aastal valminud Rocca al Mare rannapromenaadi osaga Paldiski maanteel. Tänavu rajatava promenaadi lõigu pikkus on 1300m ja tee laius neli meetrit. Suurem osa kergliiklusteest rajatakse muldkehandile ja Mustjõe oja suudmeala lodumetsas aga ligi 400m ulatuses sildehitisena vaiadele.

Promenaadi projekti on koostanud AS EA Reng. Ehitustööde peatöövõtjaks on Inseneriehituse Aktsiaselts. Objekt valmib septembri lõpuks ja selle aasta tööde maksumus on 12 miljonit krooni.

Merele lähedal asuvas lõigus kujutab promenaadi merepoolne külg endast kaldakindlustust, mis takistab tormi ja kõrgveetaseme ajal mereveel tungimast promenaadile ja selle taha.

Promenaadi valmimisega käisid täna tutvumas Tallinna linnapea Edgar Savisaar, SA Tallinn 2011 juhataja Mikko Fritze ja abilinnapea Deniss Boroditš.

vaata ka http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=23936899

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×