Hiigelremondi alustuseks kulunud miljonid andsid hulga dokumente

Ugala hiigelremondi ettevalmistustele on kulunud ligi 11 miljonit krooni, paraku ei julge keegi lubada, et suure raha eest koostatud projektide alusel teatrimaja üldse kunagi uuendama hakatakse.

Remondi eeltööd jõudsid eile nii kaugele, et projekteerimisfirma EA Reng andis Ugala juhtidele esimese etapi mahuka ehitusprojekti, mille koostamiseks kulus lõviosa nimetatud 10,9 miljonist. Nüüd võiks ehitusega kas või hommepäev pihta hakata, aga paraku ei julge keegi lubada, et selleks vajalikud sajad miljonid enne projekti aegumist leitakse.

Peagi 90. hooaega alustav Ugala on endiselt ainus riigiteater, kus pole veel remonti tehtud, hoolimata sellest, et maja valmis ligi kolmkümmend aastat tagasi.

Vt ka http://www.sakala.ajaleht.ee/?id=156186

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×