Eesti Rahva Muuseumi projektiga liigutakse graafikus

Reedel Tartus toimunud Eesti Rahva Muuseumi Sihtasutuse nõukogu koosolekul arutati uue hoone põhiprojekti dokumentatsiooniga seonduvat ning kogu ehitusperioodi finantseerimisallikaid.

Kultuuriminister ja sihtasutuse nõukogu esimees Laine Jänes ütles, et väga palju olulisest eeltööst on tänaseks tehtud ja projektiga liigutakse graafikus.

Eesti Rahva Muuseumi sihtasutuse esimehe Peeter Mauer ütles, et põhiprojekti dokumentatsioon on DGT ja EA Rengi poolt üle antud ning hetkel kontrollime projektdokumentatsiooni vastavust nõuetele.

Mauer lisas, et ehituseksperdid on asunud läbi viima ekspertiise, võimalike paranduste sisseviimine võtab tõenäoliselt aeg veel mitu kuud ning täistaotlus edastatakse Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele oktoobri lõpuks.

Nõukogu koosolekul räägiti ka finantseerimisallikate ja nende mahtude jaotusest kogu ehitusperioodiks, mida arutatakse läbi veel kultuuriministeeriumi, rahandusministeeriumi ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse esindajatega.

Pressiteate edastas:
Kristjan Karis
Eesti Rahva Muuseumi Ehituse Sihtasutus
Projektijuht
Tel.  51 74 766
Lisainfo:
Peeter Mauer
Eesti Rahva Muuseumi Ehituse Sihtasutus
Juhatuse liige
Tel.  50 46 315

vt ka http://uudisvoog.postimees.ee/?DATE=20090908&ID=212334

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×