Novarc BRICO 2018-l

BRICO

Foto: Edmond Mäll

Novarc Group osales rahvusvahelise terassildade projekteerimise ja ehitamise võistluse BRICO žüriis. BRICO näol on tegu Põhjamaade kontekstis ainulaadse võistlusega, mille raames inseneritudengid kõikjalt Euroopast, sel aastal ka Austraaliast, võtavad mõõtu terassillamudeli projekteerimises ja ehitamises. BRICO 2018 toimus 14.-18. mail Tallinna Tehnikaülikoolis. Sel aastal jõudis lõppvõistlusele 7 võistkonda 5-st riigist. Võidu viis koju Austria Graz’i ülikooli võistkond, teine koht läks Leetu Kaunase Tehnikülikooli ning kolmandaks jäi Bialystoki Tehnikaülikooli võistkond Poolast. Rohkem infot BRICO kodulehelt.

BRICO raames korraldati ka võistlejatele ehitus- ja arhitektuuritemaatikaga seotud väljasõite Tallinnas. Seekordseks teemaks oli vanade tööstusalade integreerimine linnaruumi ja uute funktsioonide leidmine. Novarc Group korraldas võistlejatele T1 Mall of Tallinna kaubanduskeskuses ringkäigu ja rääkis lähemalt keskuse kontseptsioonist, projekteerimisest ja ehitamisest ja ka sellest, kuhu paigaldatakse Euroopa esimene vaateratas katusel.

BRICO

Fotod

T1_Mall

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×