Sports complex in Lasnamäe

The winner of the competition for the design of Tondiraba sports complex has been selected. The facility incorporates three ice rinks, curling grounds, a swimming pool and a sports hall.
The award winning work was submitted under the keyword „Jääaeg üks“ („Ice age one“), author Kadarik Tüür Arhitektid OÜ. In the realisation of the project EA Reng is involved as general designer and designer of engineering disciplines.
Read more (in Estonian)Kadarik Tüür Arhitektid

This entry was posted in Uudised-eng. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×