Building permit issued for Pro Kapital’s new shopping centre

The planned gross area of the shopping centre located at Peterburi St 2, Tallinn is 130 000 m². EA Reng is the designer of engineering parts. The architect is Antonio Lavieri from Archtrade s.r.l. (Italy). Building structures are designed by Civen.
Read more in Estonian: Delfi   Äripäev    or   in RussianInfo and images about the project

This entry was posted in Uudised-eng. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×