The construction contractor has been selected for Estonian National Museum designed by EA Reng

The management board of Riigi Kinnisvara AS confirmed the winner of the public procurement “Construction of the main building od Estonian National Museum” (“Eesti Rahva Muuseumi peahoone ehitus“). The successful tenderer selected among four bidders is OÜ Fund Ehitus with the price of 57.1 Mio €
Contract on construction works was signed on Jan the 29th with sum of M€ 47.6 + VAT

EA Reng AS in cooperation with IB Aksiaal OÜ designed the engineering parts and rendered the services of general designer.

For more see ÄP Ehitusuudise (in Estonian) Jan the 4th and ÄP Ehitusuudise (in Estonian) Jan the 29th

Information and images of ENM project

This entry was posted in Uudised-eng. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×