BIMsummit Estonia 2018

Kaitis Väär represented Novarc in a panel on BIMsummit Estonia 2018.

“BIM is about added value to the client in the first place. From the very start of the project the final result is clearer to all involved parties,” said Kaitis Väär, Chairman of the Board of Novarc Group Ltd.. “The client gets a clear idea of how the building is going to look like. Including bottlenecks and possible versions.”

Ehitusuudised

Facebook: BIMsummit Estonia

 

BIMsummit2018

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×