Novarc on the meeting of Baltic consulting engineers

On 7 and 8 June the meeting of Baltic consulting engineers took place in Tartu. The keynote of the meeting were the regulations for energy efficiency in the Baltics and in Europe in general.

Novarc was represented by the head of development and member of the board Viivo Siimpoeg. The design of energy efficient buildings (optimal interior climate with minimum energy consumption) in Novarc’s priority. We are prepared to meet the requirements coming into force in the near future.

See also: Meeting_of_Baltic_consulting_engineers

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×