Extension of Ülemiste shopping center opened

On 13 June Ülemiste shopping center was opened. With the current extension the shopping and recreation center has become the biggest in Baltics. The extension added 13 000 m² to the center making it a total of 125 000 m². It was designed by architects form AMB International (Norway) and Novarc Group (Estonia).

For more see

Photo gallery of opening

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×