Construction of the common building for internal security designed by Novarc completed

The common building building for internal security located at A.H. Tammsaare Blvd. 61, Riia Rd. 127a and A.H. Tammsaare Blvd. 70, Pärnu, Estonia, has been completed. Novarc won the value-based public procurement for design in 2016. The client was State Real Estate (Riigi Kinnisvara AS). The architects are Martin Aunin, Annika Aasmaa and Marti Kahu, interior designer Urmo Vaikla. Novarc’s project managers were Reino Rass and Kätlin Simberg. It took over two years and 25 million euro to build. All internal security institutions are pleased with the new and modern working environment.

For more see the news by Estonian Public Broadcasting

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×