Art competition for a building designed by Novarc

The joint building of Kilingi-Nõmme internal security, designed by Novarc, will receive a work of art, which is the work “Süsinik ja kevlar” (“Carbon and kevlar”) by the glass artist Maret Sarapu. The design was selected during an art competition, that received 27 entries. The chairman of the jury was Novarc’s architect Reino Rass.

More about the art competition see press release by client RKAS

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×