EA Reng in Murmansk

The special visit arranged by the Lapland Chamber of Commerce (Lapin Kauppakamari) to Murmansk took place on 18 and 19 October. There were meetings on the highest level of the oblast and city management as well as companies.
EA Reng and Alte Group, members of the FCG cooperation network participated.

Link to the news on NCCI web page in Russian

Murmansk_EA_Reng

 

This entry was posted in Uudised-eng. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×