EA Reng Murmanskis

Lapimaa Kaubandustööstuskoja (Lapin Kauppakamari) organiseeritud spetsiaalvisiit Murmanskisse toimus 18. ja 19.10 oktoobril. Kohtumised toimusid kõige kõrgemal oblasti ja linna juhtkonna ning ettevõtete tasemel.

Visiidil osalesid FCG koostöövõrgustiku osalised EA Reng AS ja Alte Group

Link venekeelsele uudisele Põhja Kaubandus-Tööstuskoja (NCCI) lk-l

Murmansk_EA_Reng

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×