Post Office will remain recognisable

Architect Martin Aunin: “The function of the building will be completely altered while the volume will remain unchanged. What will stay is the architectural character. The dominant corner towers will be reconstructed, facade repaired- The third floor massive overhanging structure specific to the building will remain. I believe the old post office building will remain clearly reckognisable.”
This entry was posted in Uudised-eng. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×