Postimaja jääb ümberehituse käigus äratuntavaks

Arhitekt Martin Aunin: “Hoone funktsioon muutub täielikult, kuid maht jääb samaks. Arhitektuurne karakter jääb alles. Dominantsed nurgatornid fassaadiga on kavas lihtsalt rekonstrueerida, fassaad taastada ja jõuline kolmanda korruse konsoolne maht jääb alles, mis tegelikult sellele hoonele näo annab. Usun, et see postkontorihoone on ikkagi sealt täiesti tajutav.”

Loe edasi ERR-st

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×