A topping-out ceremony of an office building was held in Ülemiste City

A topping-out ceremony of the office building located at Lõõtsa St 12 in Ülemiste City was held. The building has reached its final height, 45 m. This is the maximum height allowed in the vicinity of the airport. From the windows a view opens to the airport and Lake Ülemiste. The ceremony was attended by the Minister of Economic Affairs and Infrastructure Urve Palo. The building will be completed in the first half of 2018.

The architect of the building is Ilmar Klammer from Novarc Group

Ehitus²: http://ehitusruudus.delfi.ee/kinnisvara/leed-gold-sertifikaadi-standardite-jargi-valmiv-liwentaali-buroohoone-on-saavutanud-oma-maksimumkorguse-vaata-piltidelt-avanevat-vaadet-linnale-ja-len?id=79468166

Ehitusuudised: http://www.ehitusuudised.ee/uudised/2017/09/12/ulemiste-citys-peeti-lennujaamavaatega-buroohoone-sarikapidu?utm_source=smaily&utm_medium=email&utm_campaign=12.09.2017&utm_term=newsletter&utm_content=newslink&kmi=marika.utkin@novarc.ee&kme=Clicked+E-mail+Link

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×