Novarc: best building project and BIM collaboration project

BIM_auhindOn the gala that took place on 23 January 2019 in the Employers’ House, EAACEC, EEL and the Ministry of Economic Affairs and Communications awarded the prizes for the Best Building Project of the Year, Best Civil Engineer of the Year and Best BIM Collaboration Project of the Year.

Novarc was nominated in all categories (Best Building Project of the Year nominees, Best Civil Engineer of the Year nominees) and won in two:

Best Building Project of the Year 2018 (facilities): Tõrva town center

Best BIM Collaboration Project of the Year 2018: Viimsi State Gymnasium

Thanks to the teams that contributed!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×