Novarc: parim ehitusprojekt ja BIM koostööprojekt

BIM_auhind23.01.2019 toimus Tööandjate majas auhinnagala, millel EKEL, EEL ja MKM kuulutasid välja konkursside Aasta Ehitusprojekt (hooned ja rajatised), Aasta Ehitusinsener ja Parim BIM koostööprojekt võitjad.

Novarc oli nomineeritud kõigis kategooriates (Aasta Ehitusprojekt nominendid SIIN, Aasta Ehitusinsener nominendid SIIN) ja võitis neist kahes:

Aasta ehitusprojekt 2018 – rajatiste kategoorias: Tõrva keskväljak

Parim BIM koostööprojekt 2018 – Viimsi Riigigümnaasium

Tänu kõigile projektides silmapaistva panuse andnutele!

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×