Novarc designed the engineering parts of the Tallinn Music and Ballet School

 

KKK-2On October 15 the building permit was issued for the new Tallinn Music and Ballet School (initially named the School of Fine Arts) located at Pärnu Rd 59, Tallinn. The room programme was a real challenge for the structural and MEP engineers.

The design is based on the competition work by Atelier Thomas Pucher ZT GmbH. They won the competition in 2010 with the work „Garden of Silence“. The general designer for the following design is 3+1 arhitektid (Kolm Pluss Üks OÜ) in cooperation with Atelier Thomas Pucher ZT GmbH. The design of the engineering parts was led by Novarc Group AS.

For mores see Ehitusuudised

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×