Novarc on energy efficiency conference

KKK-energiaefektiivsusThe conference „Near zero energy and passive buildings – experience in Germany“ arranged by the German-Baltic Chamber of Commerce took place on 22 October in Tallinn. From Novarc, Ragnar Jõesaar made a presentation “Energy efficiency requirements while designing the Fine Arts School”.

See more in Ehitusuudised

Download presentations

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×