Latvian and Dutch architects won the Old Harbour bridge competition

Port of Tallinn Ltd. launched an architectural competition for the Old Harbour bridge. The winning work Under keyword „New Balance 100“ came from SIA „WITTEVEEN + BOS LATVIA“. 

The competition work was submitted by SIA Witteveen+Bos Latvia. The architect is Robbert-Jan van der Veen from Plein06. Novarc Group AS is involved as local consultant. The work was awarded first price and the client intends to launch a closed negotiated tender for the design.

 

Tallinna Sadam
http://www.ts.ee/uudised

 

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×