The topping-out ceremony of Viimsi State Gymnasium was held

On 19 April 2018 the topping-out ceremony of the Viimsi State Gymnasium was held to mark the building had reached its height. The design is based on the winning work “CLT” by Novarc Group AS and KAMP Arhitektid OÜ. The client is RKAS (State Real Estate Ltd.), the contractor – Merko Infra AS.

RKAS

Photos: ERR

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×