A high-rise building overlooking the airport was completed in Ülemiste City

Lootsa_12On June 20th the completion of a new 13-storied office building located at Lõõtsa St 12 was celebrated in Ülemiste City. The 9000 sq m building located in the vicinity of the airport is named after Alexandre Liwentaal, an aviation legend with Estonian roots. The building is developed by Technopolis Ülemiste AS and built by Nordecon AS. The architect is Ilmar Klammer.

See more Ehitusuudised

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×