The roof of T1 Mall of Tallinn designed by Novarc’s architects aims at world’s best flat roof award

T1_roof

The roof of T1 Mall of Tallinn has been nominated for the award on international roof and facade construction competition IFD Award 2019. The roof was designed by architects from Novarc and structural engineers from Civen and E-Betoonelement. The contractor was Maleko.

For more see Ehitusuudised

IFD AWARD 2019

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×