Designed by Novarc: Järve Center will have a new look by autumn

The Järve Center located at Pärnu Rd 238 in Tallinn, Estonia, will be renovated. The center Tallinnas, Pärnu mnt 238 asuv Järve keskus uueneb. The center will have an upgraded exterior, new entrances and entrance stairs. Six new escalators will be installed, a lighted sidewalk will be built, bicycle parking will be expanded, recreation areas and shopping areas will be renewed.

The design is prepared by Novarc. The architect is Lauri Laisaar, project manager Raiki Parts.

For more see news by Postimees

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×