A building of 11.000 m² will be erected in Rotermanni block

The development of the Rotermanni block will be supplemented with a new building located in its very heart. The building will be a large one, with overground space approx.. 11.000 m². EA Reng AS is providing the services of the general designer and prepares the design of engineering disciplines.

Read also (in Estonian) Äripäev  Ehitusuudised

This entry was posted in Uudised @no. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×