Jüri Rass has been appointed Deputy Secretary General

Jüri Rass has been appointed Deputy Secretary General for construction in the MInistry of Econom ic Affairs and Communications of the Republic of Estonia

Upon proposal of the committee for selection of top management civil servants, the Minister of Economic Affairs and Infrastructure Urve Palo has appointed Jüri Rass the Deputy Secretary General for construction. He will set to work starting 28 August 2017.

Postimees
Majandus
ehituse-asekantsleriks-sai-juri-rass

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×