Novarc on conference Energy Efficient Building 2019

Saastlik_hooneOn 19 March the conference Energy Efficient Building 2019 arranged by Ehitusuudised took place. It gave an overview of latest developments in hot building topics: near zero buildings, energy labels and energy efficient solutions.

Novarc and EAACEC (Estonian Association of Architectural and Consulting Engineering Companies) were represented by Kaitis Väär who made a presentation “Energy efficient building ≠ cheap design”.

Programme and speakers

Photo gallery from conference

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×