Construction of Tallinn City Theatre production complex designed by Novarc has started

The construction of the production complex located at Suur-Sõjamäe St 44 in Tallinn Estonia has started. The design was prepared by Novarc, the architect was Katrin Kõlu and project manager Indrek Kõlu. The client is Tallinn City Theatre and Tallinn City Property Department.

The first floor houses workshops, decoration storage and garage. On the second floor, placed on the area above the garage, service premises for employees are located. The third floor houses a meeting room, offices, storages and technical rooms.

The contractor for the production complex is Eston Ehitus AS, a member of the Nordecon Group.

For more see Äripäev and Nordecon

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×