New extension of Kõrveküla Basic School opened

On 7 January the new building of Kõrveküla basic school was opened. It features an extension of 5200 m2 and the reconstruction of 1000 m2 of the existing building.

The project was based on the winning competition work „ROOT ja JUUR“ of OÜ KAUSS Arhitektuur. In the design process the architects involved Novarc Group who provided the engineering disciplines and services of general designer. The contractor was KRC Ehitus.

More about the design, construction and opening of the building see Kõrveküla blog.

 

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×