Novarc will design Rail Baltica’s regional stations

On February 17, Rail Baltic Estonia and Novarc Group signed the contract for the design of local stations and associated station buildings. Novarc will design the Kohila, Rapla and Järvakandi stations and provide typical design for all regional station buildings in Estonia. The completion of the design works is scheduled for the second half of 2023.

For more see the press release by Rail Baltic Estonia

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×