Corner stone placed for the E-Piim dairy plant designed by Novarc

On 3 June, the corner stone was placed for the new high-tech E-Piim dairy plant located at Ruubassaare tee 12 in Paide, Estonia. The new plant with the total area f 32000 m2 will be completed in 2023.

The design was prepared by Novarc Group. Architects are Lauri Laisaar and Inge Sirkel-Suviste. Project manager is Vallo Goroško. The construction main contractor is Nordecon.

For more see Järva Teataja and Nordecon’s press release and listen to news on Estonian Public Broadcasting.

This entry was posted in Uncategorized @nb. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×