EA Reng projekteerib Minski kaubanduskeskuse

Hiljuti Ukrainas hiigellepingu sõlminud Eesti arhitektuuri- ja projekteerimisbüroo EA Reng AS alustab esimese projekteerimistööga Valgevenes, projekteeritakse 30 000 m² kaubanduskeskus Minskis.

Tellijaks on sealne suurinvestor.

See on huvitav algus, mis sarnaneb paari aasta tagusega Ukrainas, sõnas EA Rengi juhatuse esimees Jüri Rass. Muutunud turusituatsioonis saame järjekordselt lõigata eelmistel aastatel tehtud otsuste vilju. Viimane areng on osa strateegilisest plaanist laiendada tegevust välisturgudel, mis põhineb tehtud turu-uuringul. Kindlust lisas veelgi ettevõtete loomist lihtsustav presidendi ukaas, mida tervitasid sealsed partnerid kui sammu riigi avatuse poole.

EA Rengis valmis äsja Tallinn-Tartu I klassi maantee Aruvalla-Kose lõigu projekt. Teistest olulistest töödest on EA Rengil käesoleval ajal käsil peaprojekteerijana Eesti Rahva Muuseum ja Ugala teatri ümber- ja juurdeehitus. Ukrainas: kaubandus- ja meelelahutuskeskused Kiievis, Zaporo~jes ja Krivoi Rogis.

EA Reng ASi 2007. aasta konsolideeritud käive oli ligi 84 miljonit Eesti krooni. 2008. a müügikäive Eestis oli üle 68 ja prognoositav konsolideeritud käive 85 miljonit krooni. EA Rengis töötab koos sidusettevõtetega 120 inimest.

vt ka http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=d0e6e26a-9dde-4c02-a2c8-c633aedf81d8&ref=lastadd

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×