EA Rengi lõi Valgevenes ettevõtte ja sai projekteerimislitsentsi

Eesti juhtivaid arhitektuuri ja projekteerimisbüroosid EA Reng AS jätkab edukalt Valgevenes. Oodata on tellimusportfelli uute objektide lisandumist.

„Ettevõtte loomine ja litsentsi saamine oli üllatavalt sujuv ja võttis aega vaid 2 kuud. Esimese projektiga on samuti läinud plaanipäraselt, klient on rahul ja väljendas soovi koostöö mahtu oluliselt suurendada“ sõnas Jüri Rass. „Kõik bürokraatlikud tõkked on ületatud ja saab asuda ettevõtte ülesehitamisele. EA Reng on oma oskusteavet eksportiv ettevõte, st enamik tööst tehakse Tallinnas ja Kiievis, esialgu ei ole Minskisse plaanis suurearvulise meeskonna palkamine.“

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×