EA Reng tutvustas uudset virtuaallahendust

EA Reng tutvustas koostöös Satavision’iga Noortekonverentsi raames Nokia Kontserdimajas uudset virtuaalsüsteemi, kus kliendil avaneb võimalus teha ringkäik projekteeritava hoone 3D mudeli veel reaalses elus valmimata ruumides tunnetamaks reaalseid gabariite.

Lahendus võimaldab läbi mängida näiteks spetsiifilise funktsiooniga ruumide kasutamismugavuse tulevikus reaalselt seal töötavate/liikuvate inimestega leidmaks nii parimaid lahendusi ning võimalikke kitsaskohti. Samuti kasvõi panna varakult mõtte lendama uue kodu mööbi- ja värvilahenduste suunal.
Uudistamas käisid mitmed arendajad, arhitektid ning ka Reporter:

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×