Novarci esindus 21. buildingSMART foorumil

Novarc seisab selle eest, et hoonete ehitamisel oleks esikohal nende funktsionaalsus. Et hooned oleksid esmalt võimalikult inim- ja keskkonnasõbralikud ning alles siis saaksid kaunima vormi. Meie suur taotlus on parim kasutuskogemus terveks ehitise elukaareks – lisaks esteetikale ka funktsionaalsus, ökonoomsus, keskkonna- ja energiasäästlikkus ning kasu ja rahulolu kõigile.

Kannustatuna meie kliendi maksimaalsest rahulolust oleme alati esindatud ka valdkonna tippsündmustel. Niisamuti ka 21. buildingSMART foorumil mis leidis aset 27.10.2017 Berliinis. Rahvusvaheliselt kõrgetasemelised lektorid jagasid parimat praktikat „Elukaare BIM“ teemadel. Esindatud olid nii arendajad, all- ja peatöövõtjad kui ka halduseksperdid kes demonstreerisid enda parimat praktikat hoone BIM elukaare jätkusuutlikkusest ja kulude vähendamisest kogu elutsükli vältel.

Novarci esindajad kogusid väärtuslikke ja tulevikku suunatud teadmisi mis täiendavad meie BIM elukaare teenust koostöös partneritega üle Euroopa.

Ürituse kava: buildingsmart.de

Videokokkuvõte

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×