Novarc ehitusmessil Nordbygg

Novarc osales 10.-13.04.2018 toimunud ehitusmessil Stockholmis. Oleme juba mõnda aega Rootsi turul tegutsenud. Messil esitlesime oma uusi arendustegevuse käigus uuenenud teenuseid. Potentsiaalselt tellijate tagasiside on arendav ja näitab teed efektiivsuse tõstmiseks. 

Meie rootsikeelne tiim kohtus mitmete Eesti ja Rootsi tootjate ja partneritega. Tänu EASile osalesime mitmel kontaktüritusel ja lõime kontaktid ehitusettevõtete ostujuhtidega. 

Tänu kõigile meie boksi külastajatele ja edu edaspidiseks! 

Nordbygg

EASNordbygg-1

Nordbygg-2

 

 

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×