Novarc Tekla BIM konkursil

Tekla BIM Awards tunnustab Tekla tarkvaraga loodud edulugusid. Tunnustatud žürii valib aasta parimad BIMEstPakPlast projektid, mis esitatakse Tekla Global BIM Awards 2018 finaali. Konkurss on avatud kõigile Tekla kasutajatele Soomest ja Baltimaadest.

EstPakPlast-detail

Projekt ja ehitatud sõlm

Novarc esitas konkursile EstPak Plasti uue tehase projekti. Projekti ees seisid mitmed väljakutsed: arhitektide poolt loodud keerukas geomeetria, tihe ajagraafik, erinevate osapoolte koostöö. Edu võtmeks oli Tekla Structures’i kasutamine. Vaata meie projekti ja hääleta meie poolt!

Projekt_ja_hääletus

Konkursist

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×