Novarc edukas konkursil Aasta Ehitusprojekt 2018

T6rva_Keskvaljak

Tõrva keskväljaku tiim ja sõbrad (vasakult paremale): Reino Rass (projektijuht), Rene Tammist (ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister), Ott Alver ja Mari Rass (arhitektid), Kaitis Väär (Novarci juhatuse esimees) ja Kalle Karron (EKELi tegevdirektor). Esiplaanil auhinnatool (disainer Triin Maripuu)

 

 

 

Aasta Ehitusprojekt 2018 (rajatiste kategoorias) – Tõrva keskväljak

Parim BIM koostööprojekt 2018: Viimsi Riigigümnaasium

Loe artiklit Ehitusuudistes

Pressiteade ja fotod EKELi kodulehel

 

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×