Novarc konkursil Aasta Ehitusprojekt 2019

Foto: Raigo Pajula

Foto: Raigo Pajula

27.novembril kuulutati Cinamon Kosmoses toimunud ehitussektori erialaliitude ning MKMi ühisel konverentsil Ehitus 2020+ välja konkursi „Aasta Ehitusprojekt 2019“ võitjad.

Novarc osales kahes konkursile esitatud töös. Neist T1 Kaubanduskeskus sai MKMi poolt väljaantava eriauhinna “Parim digitaalse innovatsiooni projekt 2019”.

Aasta Ehitusprojekt 2019 võitjad:

 

“Parim hoone ehitusprojekt 2019” on Maakri kvartal ning “Parim rajatise ehitusprojekt 2019” on Kommunismiohvrite memoriaal.

Maakri kvartali ehitusprojekti arhitektuurse lahenduse loojateks on OÜ ARS Projekt arhitektid ning peaprojekteerijaks AS Merko Ehitus Eesti (konstruktsioonid Neoprojekt OÜ, KVVKJ Projektbüroo Teinos OÜ).

Parimaks rajatiseks valitud Kommunismiohvrite memoriaali peaprojekteerijaks on JVR Arhitektuuribüroo, Ninja Stuudio ja Stuudio Truus (konstruktsioonid Estkonsult OÜ, elekter Contactus OÜ).

MKMi poolt väljaantava eriauhinna “Parim digitaalse innovatsiooni projekt 2019” pälvis T1 Kaubanduskeskus, hoone peaprojekteerijaks AS Merko Ehitus Eesti.

„Aasta Ehitusprojekt 2019“ tiitlile kandideeris kokku 24 ehitist, neist 15 hoonete ja 9 rajatiste kategoorias. Vaata kõiki kandidaate

Vaata ka Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu uudist

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×