Novarc BIMi kasutamise võimalustest

Äripäeva aprillikuu lisas „Ehitusuudised“ ilmus artikkel „Millised on praegu BIMi kitsaskohad?“. See on koostatud 11.02.2020 toimunud ehituse tehnoloogiakonverentsi vestlusringi teemade põhjal.

Üks vestlusringi osalistest oli Kaitis Väär, Novarci juhatuse esimees ja EKELi juhatuse liige.

Novarc tegi juba 10 aastat tagasi otsuse projekteerida mudelis. Praegu on 99% projektidest tehtud nii, et on loodud eeldused kasutada mudelit kogu ehitise elukaare jooksul. Järgmine samm on mudelitest saadava kasu selgitamine haldusettevõtetele ja arendajatele kogu hoone kasutusea jooksul.

Kogu artiklit loe Äripäeva lisas „Ehitusuudised“

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×