Novarc Group saab uue tegevjuhi

Arhitektuuri- ja inseneribüroo Novarc Group nõukogu kinnitas uue juhatuse koosseisu. Uus juhatus asub ametisse alates 2020. aasta novembrist.

Uues juhatuses asub juhatuse esimehe ning arendus- ja finantsjuhi kohale senine juhatuse liige Virgo Sulakatko. Juhatuse liikmeks ja ettevõtte tegevjuhiks saab Ragnar Jõesaar.

„Novarc Group AS on olnud oma valdkonna üks liidritest, pakkudes peaprojekteerimise, arhitektuurse ning insenertehnilise projekteerimise kompleksteenust juba aastast 1990. Novarci meeskond jätkab sama kurssi, olles oma ala innovatsiooni teenäitaja ning eestvedaja mudelprojekteerimise arengus. Täiendavalt keskendume projekteerimistegevuse efektiivsuse peenhäälestusele,“ ütles Ragnar Jõesaar.

Novarc Group kontsern katab komplektselt kogu ehitusprojekti koostamise ja konsulteerimise protsessi alates eskiisist ja lõpetades ehitise haldusmudeliga. Ettevõte tegeleb nii hoonete kui rajatistega. 30 aastat tegutsenud ettevõtet võib pidada BIMi maaletoojaks Eestis.

Vaata ka Ehitusuudised

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×