Ragnar Jõesaar Novarcist valiti EKELi juhatuse esimeheks

20.04.2022 toimus Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu (EKEL) liikmete üldkoosolek, millel valiti järgmiseks 2 aastaks uus juhatus. 4.05.2022, juhatuse esimesel koosolekul, valiti juhatuse esimeheks Ragnar Jõesaar, Novarc Group AS juhatuse liige ja tegevjuht.

Vastvalitud juhatuse esimehe sõnul on liidu sihiks jätkuvalt projekteerimissektori konkurentsikeskkonna parandamine, sealhulgas väärtuspõhise hankimise ja targa tellija põhimõtete juurutamine. “Kuigi võrreldes paari aasta taguse ajaga on olukord veidi paranenud, kasutatakse riigihangetel siiski valdavalt ainult madalaima hinna alusel hankimist, mis omakorda ei võimalda hankijatel saavutada oodatud lõpptulemust”, ütles Ragnar Jõesaar. “Võimalus asju paremaks muuta tugineb piisaval tellija teadlikkusel ja kogu ehitussektori koostööl“, lisas ta.

Lisatud uue juhatuse fotol (autor Raul Mee) on Ragnar Jõesaar paremalt esimene.EKELi uus juhatus_20.04.2022

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×