Novarci projekteeritud Kilingi-Nõmme siseturvalisuse hoone sai nurgakivi

12.jaanuaril asetati nurgakivi Kilingi-Nõmme siseturvalisuse ühishoonele. Hoone valmides hakkavad seal tööle päästjad ja politseinikud, kes saavad kaasaegsed töötingimused ning mugava töökeskkonna, mis muudab paljud tegevused efektiivsemaks. Hoones on ka head väljaõppe ja treeningu võimalused, samuti saab varasemast paremini hoiustada ja hooldada kogu vajalikku tehnikat ja varustust.

Ühishoone suurus on 908 m2, treeningtorn 53 m2 ja varjualune 35 m2. Hoone peaprojekteerija on Novarc Group AS. Arhitektid on Inge Sirkel-Suviste ja Reino Rass, sisearhitektid Eeva Masso ja Hene-Leen Rass, peaprojekteerimise projektijuht Reino Rass.

Pikemalt vaata tellija RKASi uudisest

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×