Novarc Kanama-Valingu tee avamisüritusel

15.veebruaril korraldas Transpordiamet Saue mõisas Kanama-Valingu tee avamisürituse. Kutsutud olid kõik projektis osalenud. Novarci kui peaprojekteerijat esindas projektijuht Toomas Naelapää.

Tegemist on suuremahulise projektiga, mille käigus rajati ligi 5 km 2+2 maanteed, kaks eritasandilist liiklussõlme, Valingu raudteeviadukt, auto- ja kergliiklustunneleid, müratõkkerajatisi. Põhiprojekti koostas Novarc ühiselt Reaalprojektiga 2017-2020. 2023. aasta lõpus valminud ehitustööde peatöövõtja oli Trev-2 Grupp.

Vaata ka Transpordiameti infot

Ajakirjas Teejuht

kanama valingu

Postitatud rubriiki Uudised. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×