Novarc designs the new building for the psychiatric clinic

Novarc won the public procurement arranged by the North Estonia Medical Centre for the design of a new building for the psychiatric clinic. The clinic will be located in Tallinn. 

The clinic of 22000 m² is an addition to the North Estonia Medical Centre complex. It will feature the biggest and most modern psychiatric clinic in the region. The design period is planned to 18 months. Construction will be completed in 2023.

See more: Ehitusuudised

This entry was posted in Uncategorized @fi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×