EA Reng blir Novarc

Selskapet som opprinnelig kommer fra Estland har vært i drift i 25 år.
– Vi startet i 1990 under navnet EA Reng AS og har gjennom årene blitt den største aktøren innen våre fag i Estland, skriver selskapet i en melding.
I dag har konsernet kontor i Estland, Norge, Finland, Storbritannia, Hviterussland og Ukraina. I oktober ble det avholdt en større internasjonal konferanse med hovedfokus på BIM, arrangert av EA Reng i Tallinn. Deltagere kom fra både statlige- og private instanser fra inn- og utland. Arrangementet ble avsluttet med avdukingen av EA Rengs nye navn og profil.
– Denne fornyelsen endrer ikke noe av eierskap, kontrakter, samarbeidsprosjekter eller våre forutsetninger, skriver selskapet. Konsernet sysselsetter rundt 100 ansatte.
Deres kontor i Norge har nå vært i drift i halvannet år.
http://www.bygg.no/article/1214424
This entry was posted in Uudised @no. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×